Transparent
Inloggen
Sluiten

Veronica Offside: 'Arne Slot gaat sowieso niet blijven'

17 april 2023 22:18
Foto: Pro Shots

Veronica Offside: "Arne Slot gaat sowieso niet blijven"; image source: Pro Shots

Hugo Borst gaf maandag in zijn column in het Algemeen Dagblad aan dat Arne Slot zijn woord zou hebben gegeven en bij Feyenoord blijft. Wilfred Genee zei bij Veronica Offside echter aan andere verhalen gehoord te hebben. "Ik heb van mensen gehoord dat hij sowieso niet gaat blijven", aldus Genee. "Hij wil niet het risico lopen dat het in de Champions League heel slecht gaat en niet meer in beeld komt bij andere clubs."

Ook het salaris speelt daarin een belangrijke rol. "Hij wil zo snel mogelijk financieel onafhankelijk worden", zo gaf Genee aan. "Dat kan natuurlijk makkelijker als je naar de Premier League gaat."

Slot zou afgelopen winter al naar Leeds hebben willen vertrekken. "Zij wilden 4 miljoen euro betalen en dat vond hij wel aantrekkelijk", zei Genee daarover. "Bij Tottenham Hotspur kan hij veel meer gaan verdienen. Dat is ook een club om nu in te stappen."
Tags

genee slot arne offside veronica borst column leeds tottenham wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Echt die Genee kan af en toe complete onzin lopen verklaren...

Slot heeft nooit in de winterstop weg gewild en zover ik begrijp heeft hij die behoefte nu ook niet.
Hij is erg tevreden bij Feyenoord en heeft een belangrijke eis: Dat de club zich blijft ontwikkelen.

Slot blijft nog minimaal 1 jaar en wil juist in de CL iets moois neerzetten zoals nu in de EL en vorig jaar in de Conf. League.

Ik heb geen directe bronnen nee, maar wel indirecte die betrouwbaar genoeg zijn.
Daarnaast is dit ook geen hogere wiskunde.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Engnek die Genee. Onzin en geruchten zijn het verdienmodel van dit soort programma's. Neem de onzin die Chris Woerts daar ongeveer wekelijks zit uit te kramen. En bij dit soort zaken is het inderdaad geen hogere wiskunde .. 50% kans dat je goed zit met zo'n uitspraak :P
+1/-0

6 maanden geleden
Helemaal eens met bovenstaande reacties, op één ding na. Kansen zijn geen procenten. Kansen zijn getallen tussen 0 en 1 die voldoen aan de axioma's van Kolmogorov-Smirnov. Hogere wiskunde, dus.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico cambuur competitief crescendo danall dichterbij emmen eredivisie gimenez groningen heerenveen iemands ivanusec kern kkd madrid middenveldert minteh paixao persie praag rvc santiago slot stengs uefa wehave willykment wonderen