Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verloor nog nooit van Cambuur

15 april 2023 01:35

Feyenoord komt na de zege tegen AS Roma zondag weer in actie in de Eredivisie. Voor de ploeg van Arne Slot wacht een uitduel tegen SC Cambuur. Waar Feyenoord hard op weg lijkt naar de landstitel is de Friese ploeg juist hard op weg naar de Keuken Kampioen Divisie. Met een veel minder doelsaldo is de achterstand op de zestiende plek inmiddels al negen punten met nog maar zes duels te spelen.

De historie zal Feyenoord ook veel vertrouwen bieden, want er werd nog nooit verloren vam Cambuur. De voorgaande acht ontmoetingen voor de Eredivisie in Leeuwarden eindigden zeven keer in een overwinning, terwijl er één keer gelijk werd gespeeld. In het seizoen 1998/1999 werd met 1-5 de grootste overwinning behaald.

De selectie van Cambuur kent met Alex Bangura een speler met een verleden bij Feyenoord, aangezien de linksback in de jeugdopleiding heeft gespeeld. Assistent-trainer Pascal Bosschaart speelde als voetballer ook ruim twee jaar bij Feyenoord.




Tags

cambuur eredivisie arne bangura bosschaart friese historie landstitel pascal roma slot vam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg