Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Na de wedstrijd was ik blij en opgelucht'

13 april 2023 23:04

Na een flink aantal weken afwezig te zijn geweest, stond Justin Bijlow donderdagavond weer onder de lat bij Feyenoord. De doelman zag zijn ploeg met 1-0 winnen en zag een aantal kansrijke situaties van AS Roma geen doelpunt opleveren dankzij ingrijpen van Bijlow, de paal, en zijn medespelers. Bij ESPN lichtte hij dit toe.

"Ik ben blij dat ik weer mocht spelen. Het is verschrikkelijk als je niet op het veld kunt staan. Na de wedstrijd was ik persoonlijk blij en opgelucht, het voelt weer goed. Ik wilde er tegen Ajax al graag bij zijn en me betrokken voelen bij de groep. Dat is de afgelopen weken goed gelukt, maar ik wilde de wedstrijdspanning weer voelen. Ik probeerde vandaag rustig te blijven en mijn ding te doen. Het is lastig om bepaalde situaties weer even in te schatten, maar ik heb gelukkig een goede keeperstrainer om mee heen."

Vlak voor rust kwam dan het penaltymoment en in de tweede helft belandde een kopbal op de onderkant van de lat. Bijlow: "Ik hoopte dat ie mis zou gaan. Je weet nooit of ik hem zou hebben, maar ik was vooral blij dat hij er niet in zat. De kopbal op de lat moet ik nog terugzien. Daar kon ik mezelf niet goed afzetten omdat Gini me een beetje hinderde. Gelukkig doen we het met zijn allen en heb ik teamgenoten die me goed hielpen."

Kort blikte Bijlow vooruit op volgende week: "Het was een zware wedstrijd. We waren goed aan de bal, maar zij hebben ook kwaliteiten. We gaan met vertrouwen naar Rome toe. Zij waren vooral gevaarlijk met voorzetten, maar het verdedigende blok stond goed bij ons. Het wordt daar een flinke klus, maar dat wordt elke wedstrijd."
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow opgelucht afzetten espn gini hinderde kansrijke lichtte onderkant penaltymoment roma rome schatten terugzien wedstrijdspanning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.726 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment