Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Voetballend was het tot de 70e minuut heel goed'

13 april 2023 22:57

Orkun Kökcü speelde donderdagavond een geweldige wedstrijd tegen AS Roma. De met 1-0 gewonnen kwartfinale geeft de Feyenoord-aanvoerder vertrouwen richting de return. Bij ESPN ging hij nader in op het wedstrijdverloop.

"Ik had het gevoel dat het een soortgelijke wedstrijd als vorig jaar zou worden, waarbij zij zouden wachten op één kans. Dat was de penalty, maar gelukkig ging hij er niet in. Als zij 0-1 voor waren gekomen, hadden ze de boel achterin nog meer dicht gegooid. Wij hebben vandaag goed gespeeld, niet veel kansen gecreëerd, maar gelukkig wel met 1-0 gewonnen."

AS Roma leek vlak voor rust op voorsprong te komen dankzij een goedkoop gegeven penalty. Kökcü gaf aan dat hij het reglement maar lastig vindt: "Het is lastig om te zeggen. Ik zie de bal tegen zijn hand aan komen, maar hij kon niet zo snel reageren omdat de tegenstander vlak voor hem weg ging. Ik weet de richtlijnen niet precies, maar het blijft lastig. Voetballend was het tot de 70e minuut heel goed, maar daarna kreeg Roma een beetje de overhand met een aantal gevaarlijke momenten via voorzetten. We hebben 90 minuten gestreden. Vorig jaar tegen Marseille was de 0-0 in de uitwedstrijd voldoende, en dat is ook nu weer het geval."
Tags

kokcu roma espn gevaarlijke marseille reglement wedstrijdverloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.749 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanneemt acardipane arne arneslot bewindslieden brighton coalitie debat hancko jahanbakhsh jong kabinet liverpool marino middenveldert nederland nsc oppositie pusic regering schreuder slot twente voorstander wehave wieffer wilders willykment yoda zerbi