Transparent
Inloggen
Sluiten

Fotografen NSP: 'Het lijkt wel een oorlogsgebied'

13 april 2023 11:36 - NSP
Foto: Pro Shots

Fotografen NSP: "Het lijkt wel een oorlogsgebied"; image source: Pro Shots

De Nederlandse Sportpers heeft via de eigen website gereageerd op het vuurwerkincident voorafgaand aan Feyenoord - Ajax. De NSP heeft reacties van aanwezige fotografen verzameld en heeft dit ook gestuurd naar de KNVB en Feyenoord. Verschillende fotografen halen ook hard uit naar naar Feyenoord. "Het lijkt wel een oorlogsgebied", zo schrijft een fotograaf.

Zijn reactie gaat verder: "Als je van tevoren al gewaarschuwd word door de stewards dat we beter weg kunnen gaan achter de goal omdat er zwaar vuurwerk en rookbommen er aan zitten te komen dan was het dus algemeen bekend bij de organisatie van Feyenoord!"

Een andere fotograaf geeft aan zelf ook groot fan te zijn van sfeeracties, fakkels en rook. "Echter was het woensdag van andere orde. Wij hebben ons inderdaad snel moeten verplaatsen vanwege het feit dat we geen hand voor ogen zagen en er naast ons vuurpijlen of van gelijke soort en enorme ontploffingen naast ons plaats vonden", zegt hij daarover. "Het feit dan na de opkomst tien tallen supporters met bivakmutsen bleven staan gaf me al aanleiding wat voorzichtig te zijn. Ik vind het gek dat als wij als fotograaf dit soort dingen door hebben dat de talloze stewards dat toch ook moeten zien en veel eerder actie moeten kunnen ondernemen."

Een derde fotograaf is blij dat hij tegenover het bizarre rookgordijn zat. "Maar ik vreesde voor de mensen waaronder tal van collega’s die daar zaten", zo geeft hij aan. "Ik hou wel van een fakkeltje maar dit ging alle perken te buiten. Het zware vuurwerk met bizarre knallen ervaarde ik als een 'enge onbeheersbare' situatie."

Meer op NSP




Tags

fotograaf fotografen nsp oorlogsgebied vuurwerk bivakmutsen enge ervaarde fakkels fakkeltje gewaarschuwd knallen knvb onbeheersbare ondernemen ontploffingen opkomst rook rookbommen rookgordijn sfeeracties sportpers tal tallen talloze vreesde vuurpijlen vuurwerkincident

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki