Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Zelf veroorzaakt dat die spotlight op ons zit'

13 april 2023 09:19

Op de persconferentie van woensdag gaf Arne Slot aan te begrijpen dat Feyenoord scherp in de gaten wordt gehouden wat betreft het gedrag van de supporters. "Die spotlight zit op ons en dat hebben wij zelf veroorzaakt. De enige mensen die ervoor kunnen zorgen dat het weer goed gaat, zijn wijzelf. Daar was gelukkig afgelopen zondag tegen RKC al een goed voorbeeld van, maar één keer iets goed doen is niet zo moeilijk. Elke week iets goed doen, is een grote uitdaging. Voor ons op het veld, maar ook langs de kant."

Slot vindt het daarnaast jammer dat bij beide wedstrijden geen uitsupporters welkom zijn. "Als je romantisch bent, had je heerlijk gevonden dat beide supportersgroepen bij de wedstrijden aanwezig zouden zijn", zo gaf hij aan. "AS Roma hier in Rotterdam, onze supporters in Rome. Maar als je het verstand gebruikt, dan begrijp ik wel dat uitfans niet welkom zijn."




Tags

slot arne spotlight rkc roma romantisch rome uitfans uitsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda