Transparent
Inloggen
Sluiten

Georginio Wijnaldum: 'Moeilijk om tegen een club te spelen die je normaal support'

12 april 2023 08:12

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Georginio Wijnaldum aan in de Europa League liever tegen een andere club gespeeld te hebben. "Ik heb, toen ik me weer bij Oranje in Zeist meldde, al gezegd dat ik liever niet tegen Feyenoord had geloot", aldus Wijnaldum. "Dat was vooral omdat ik het moeilijk vind om tegen een club te spelen die je normaal support. Nu moet ik ze met mijn ploeggenoten zien uit te schakelen. Dat voelt gek."

De club was zelf ook niet erg enthousiast op de loting. "Ze hebben de finale van de Conference League gewonnen, maar iedereen weet dat Feyenoord revanche wil nemen", zegt hij daarover. "Daarnaast is er dat verhaal uit 2015 waar het voor de wedstrijd niet goed is gegaan in de binnenstad van Rome. Dat krijgt dan weer aandacht. De burgemeester wilde ook geen supporters van Feyenoord meer in zijn stad hebben."

Wijnaldum verwacht wel twee speciale wedstrijden. "In de Kuip, want zeker avondwedstrijden zijn in dat stadion heel erg speciaal. Maar ook de terugwedstrijd in Rome in Stadio Olimpico. Dat is al weken volledig uitverkocht", zegt hij daarover. "Ik sprak Kevin Strootman, die natuurlijk ook bij AS Roma speelde, en die zei dat het in het verleden heel vaak niet het geval was. Maar dit seizoen zit ons stadion regelmatig helemaal vol."




Tags

wijnaldum rome avondwedstrijden conference kuip olimpico oranje revanche roma stadio strootman zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave