Transparent
Inloggen
Sluiten

Donderdag terugkeer van Rick Karsdorp en Georginio Wijnaldum in De Kuip

11 april 2023 16:28

Voor Feyenoord staat er donderdagavond weer een belangrijke wedstrijd op het programma. In De Kuip wacht de heenwedstrijd tegen AS Roma voor de kwartfinale van de Europa League. In de eigen competitie is AS Roma aan het strijden om een Champions League ticket en staan ze momenteel op een derde plaats.

Feyenoord speelde in Europees verband al vaker tegen AS Roma. In het seizoen 2014/2015 troffen beide teams elkaar in de Europa League. Na een 1-1 gelijkspel in Italië ging Feyenoord in De Kuip met 1-2 onderuit.

Vorig seizoen stonden beide teams in de finale van de Conference League. AS Roma wist met 1-0 te winnen en was daarmee de eerste winnaar van het toernooi.

De selectie van AS Roma kent twee spelers met een uitgebreid verleden bij Feyenoord. Rick Karsdorp staat al enkele jaren onder contract bij de Italiaanse club, terwijl Georginio Wijnaldum dit seizoen wordt gehuurd van PSG.




Tags

roma kuip karsdorp wijnaldum conference heenwedstrijd psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda