Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Bij de 2-0 hadden we ze over de knie'

9 april 2023 23:19

Quilindschy Hartman had een mooi aandeel in de 5-1 overwinning van Feyenoord op RKC Waalwijk. Bij de 3-0 was de twijfel groot of de goal op zijn naam moest komen, of op die van Santiago Gimenez. Bij ESPN gaf de verdediger duidelijkheid.

"Hij heeft hem niet geraakt, dus dan maak ik hem, toch? Hij heeft er ook al genoeg, dus geef hem maar aan mij. Ik gaf hem scherp voor zodat hij altijd binnen kan rollen als hij niet wordt geraakt, maar de bedoeling was wel om hem naar Santiago te spelen."

Om vervolgens verder te gaan over de wedstrijd: "Ik vond niet dat we goed begonnen en ik vond dat we hun iets te veel mee lieten voetballen. Misschien waren ze zelfs wel iets beter in de beginfase. Toen haalde ik die bal van de lijn en even later maak je de 1-0 en 2-0. Toen had ik wel het gevoel dat we ze over de knie hadden. John de Wolf had nog tegen me gezegd dat ik bij voorzetten van hun bij de tweede paal moest gaan staan. Gelukkig heb ik hem weg kunnen koppen."

Hartman sloot af met een terugblik op de vervelende week voor Feyenoord: "Het is weinig over voetbal gegaan en dat vind ik jammer. Het enige wat wij eraan kunnen doen is om met deze shirts het veld op te komen om duidelijk te maken dat dat niet kan. Vandaag was het een goede avond met een goede sfeer. Op het veld heb je het niet echt door dat de netten er staan. Bij zo'n mooie club hoeft dat niet nodig te zijn, dat is jammer. We zijn een stap dichterbij de titel, maar we hebben het er niet echt over. Als wij elke wedstrijd meer rennen dan de tegenstander, hebben we een goede kans om te winnen. Voetballend zijn we namelijk vaak beter."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy santiago beginfase dichterbij espn gimenez netten rkc terugblik titel wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave