Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'Blij met het resultaat, maar niet met de gehele wedstrijd'

9 april 2023 23:11

Feyenoord wist zondagavond met 5-1 te winnen van RKC Waalwijk. De Rotterdammers hadden de wedstrijd bij rust al beslist, dankzij drie doelpunten. Feyenoord-verdediger Gernot Trauner deed na de wedstrijd zijn verslag bij de camera van ESPN.

"We startten niet zo heel goed. RKC zat goed in de wedstrijd, maar we scoorden op het goede moment. Het was fijn dat we ook zo snel op 2-0 kwamen en een hoop kansen creëerden. We hebben niet veel weggegeven, maar het was niet exact de wedstrijd die we wilden spelen. Uiteindelijk is het echter alleen de winst dat telt, en dat hebben we behaald. Omdat PSV en Ajax hadden gewonnen, moesten we dat vandaag ook zien te doen."

Feyenoord kon in de tweede helft wat spelers rust geven voor de clash met AS Roma van aanstaande donderdag. Trauner: "Het is fijn dat je bij 4-0 wat kan wisselen. Dat is comfortabel, maar uiteindelijk hebben we iedereen nodig. We mogen blij zijn met het resultaat vandaag, maar niet met het spel in de gehele wedstrijd."




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot rkc clash creeerden espn roma verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda