Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB kondigt scherpere maatregelen aan

6 april 2023 22:30 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB kondigt scherpere maatregelen aan; image source: Pro Shots

De KNVB meldt via de officiële kanalen dat per direct de maatregelen worden aangescherpt bij incidenten met supporters. Directe aanleiding is het aanstekerincident tijdens Feyenoord-Ajax van woensdag, maar volgens de voetbalbond was dat echter geen incident dat op zichzelf staat. Ook de KNVB is van mening dat het veld heilig is en spelers en alle anderen altijd hun werk veilig moeten kunnen doen.

Op moment als er voorwerpen op het veld worden gegooid zal de wedstrijd direct worden stil gelegd. Als een speler of een scheidsrechter door een voorwerp wordt geraakt, wordt het duel direct definitief gestaakt.

Ook als er iemand het veld oprent wordt het duel stilgelegd en gaan beide teams richting de kleedkamer en wordt het meteen definitief gestaakt als een speler of scheidsrechter wordt aangevallen.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb aanstekerincident voorwerp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
ik vind dat ze eerst de spelers die tegen de scheids te keer gaan moeten beboeten met direct geel gaan ze door dan direct rood dan ben je het slechte voorbeeld kwijt en zal het publiek vanzelf rustiger worden, dus begin met de spelers en pas dan het publiek aan. zoals tadits irritatie opwekt bij andere spelers slaat over naar het publiek denk daar maar eens over na
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda