Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Dit heb ik zo nog nooit meegemaakt'

6 april 2023 09:46

Mats Wieffer verscheen direct na de verloren halve finale van de KNVB Beker voor de camera's van ESPN. De middenvelder wond er geen doekjes om en was helder in zijn commentaar.

"Ik denk dat het een treurige avond is geweest. Een idioot die zoiets gooit, is schandalig. Het is geen mooie avond. We hadden nog wel het idee dat we de wedstrijd wilden winnen en we hebben ook nog wel kansen gehad, maar het zat niet mee. De onderbreking hielp daarin niet mee, al denk ik wel dat we redelijk terugkwamen. Het heeft op de uitslag geen invloed gehad, denk ik. Ik denk dat we als team hard hebben gewerkt, maar de bal viel niet goed. We hadden de grotere kansen, maar het zat er niet in vandaag."

Wieffer sloot kort af over het incident: "Je kunt fanatiek zijn en een club haten. Ik snap dat er rivaliteit is, maar om zulke dingen te gaan gooien, dat kan niet. Dit heb ik op deze manier nog nooit meegemaakt."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats doekjes espn fanatiek haten idioot knvb onderbreking rivaliteit terugkwamen treurige wond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave