Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Het doet pijn om niet door te zijn naar de finale'

6 april 2023 09:41

De 1-2 nederlaag van Feyenoord werd woensdagavond overschaduwd door het incident na een uur spelen. Bij ESPN ging het interview met aanvoerder Orkun Kökcü dan ook vooral hierover.

"Het was een hele hectische avond. Het doet pijn om niet door te zijn naar de finale en hoe de avond is verlopen. Dat moment met Klaassen hoort niet thuis op een voetbalveld en daar hebben we de pest in. Ik heb zelf niet veel meegekregen van het incident, want ik dacht dat we naar binnen gingen door het opstootje. Toen we naar binnen gingen zag ik de wond bij Klaassen en snapte ik waarom we naar binnen moesten."

Vervolgens ging het over de aanleiding: het opstootje bij de zijlijn met Tadic: "Hij maakte wat gebaren, maar ik weet niet precies wat hij bedoelde. Ik kwam wel hoog in mijn emoties, daardoor. Ik ben een vrij emotionele jongen, waardoor ik vaker betrokken ben bij opstootjes. Als ik nu terugdenk aan het moment, staat het best wel stom natuurlijk. Zulke wedstrijden brengen altijd meer emoties met zich mee. Maar het gooien van spullen hoort niet thuis op een voetbalveld. Het is lastig om er echt iets passends aan te doen. Als voetballer kan je er sowieso niet veel aan doen."

Tenslotte ging Kökcü in op de sfeer na afloop binnen het team: "De sfeer was natuurlijk niet goed in de kleedkamer. We weten wel dat we er nog steeds goed voor staan in de competitie. We zullen hier nog een dag of twee van balen, maar daarna moet de focus weer op de competitie. We kunnen Landskampioen worden. Deze nederlaag zal ons daar niet van gaan afleiden, maar we zijn juist extra gebrand om de titel te pakken."
Tags

kokcu opstootje espn opstootjes passends pest snapte stom tadic terugdenk titel wond zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.726 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment