Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arne Slot een van de drie kandidaten bij Tottenham Hotspur'

5 april 2023 08:16 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Arne Slot een van de drie kandidaten bij Tottenham Hotspur"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Arne Slot een van de drie kandidaten is om bij Tottenham Hotspur aan de slag te gaan. Een club die Slot wil overnemen zal echter een recordbedrag moeten gaan betalen aan Feyenoord. De trainer heeft een clausule in zijn contract staan dat hij voor een gelimiteerde vergoeding kan vertrekken, maar deze geldt pas in de zomer van 2024. Feyenoord kan daardoor nu een miljoenenbedrag eisen.

Afgelopen winterstop weigerde Feyenoord al mee te werken aan een vertrek van Slot naar Leeds United, ondanks dat de Engelse club 5 miljoen euro wilde betalen. Dinsdagavond gaf Valentijn Driessen bij Vandaag Inside bovendien aan dat de club inzet op een Nagelsmann-achtig bedrag en 15 tot 20 miljoen euro wil ontvangen bij een vertrek van Slot.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

slot arne tottenham achtig driessen leeds miljoenenbedrag nagelsmann recordbedrag telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki