Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord kan Ajax woensdag opnieuw een mokerslag uitdelen

4 april 2023 09:18

Feyenoord kan woensdag opnieuw een belangrijke slag slaan dit seizoen. In het bekertoernooi staat de Klassieker op het programma. Een zege in De Kuip tegen Ajax zou betekenen dat Feyenoord in de bekerfinale komt en na vijf jaar weer de TOTO KNVB Beker kan winnen.

In bekerverband speelde Feyenoord acht keer eerder een thuiswedstrijd tegen Ajax. Feyenoord wist vier keer te winnen, terwijl Ajax ook vier keer won. Dat is inclusief de bekerfinale van 2010 die over twee wedstrijden werd gespeeld uit angst voor rellen. Net zoals in de competitie al jarenlang het geval is, waren ook bij die wedstrijden geen uitsupporters welkom.

Beide teams stonden in de competitie dit seizoen al twee keer tegenover elkaar. In De Kuip kreeg Feyenoord met een gelijkspel veel te weinig, maar afgelopen maand maakte de ploeg van Arne Slot dat meer dan goed door na een ijzersterke tweede helft in Amsterdam met 2-3 te winnen.




Tags

bekerfinale kuip mokerslag uitdelen arne bekerverband ijzersterke klassieker knvb rellen slot uitsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave