Transparent
Inloggen
Sluiten

Timon Wellenreuther: 'Blij dat ik eindelijk het team kan helpen'

2 april 2023 21:48

Even leek het op Spangen de verkeerde kant op te gaan voor Feyenoord. Vlak voor rust voorkwam doelman Timon Wellenreuther echter tot tweemaal toe een achterstand, door onder andere een penalty te stoppen. Dat was dan ook het onderwerp van gesprek, toen hij zijn gezicht na afloop liet zien bij ESPN.

"Vandaag was ik een penaltykiller. Vandaag had ik het geluk dat ik een aantal goede ballen kon pakken. De penalty was niet zo lastig. Ik ging naar de goede hoek omdat ik wist dat hij waarschijnlijk daar zou gaan schieten. De redding daarvoor was ook belangrijk, maar het allerbelangrijkste zijn de drie punten. Het heeft een aantal weken geduurd, maar ik ben blij dat ik het team eindelijk kan helpen. Ik werk hard en ik blijf kalm. Uiteindelijk betaalt zich dat uit."




Discussieer mee op de forums


Tags

timon wellenreuther espn geduurd kalm penaltykiller spangen voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda