Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'We mogen geen enkele wedstrijd verzaken'

2 april 2023 19:00

Direct na afloop van de 1-3 winst op Sparta verscheen Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü bij de camera's van ESPN. Hij werd gevraagd naar zijn mening over de uitslag van Ajax, eerder op de middag, maar de aanvoerder reageerde verrast:

"Wat hebben ze gedaan? De trainer heeft niets gezegd, hoor. Ik heb weinig door gehad. In de rust zei hij wel dat we iets heel moois konden doen in de tweede helft. Met de kennis van nu besef ik wel waarom hij dat zei."

Vervolgens ging Kökcü verder over de wedstrijd van Feyenoord: "Hoe de tegengoal viel, dat mag niet. Hij mocht de hele speelhelft over dribbelen. Bij de grote kans van Sparta daarna, hadden wij een vrije trap. Die kans kwam dus uit een counter. Dat mag eigenlijk niet gebeuren. We blijven van wedstrijd naar wedstrijd kijken. We mogen geen enkele wedstrijd verzaken. We strijden nog op drie fronten en op elk vlak willen we het hoogst haalbare. We zijn klaar voor woensdag.




Tags

kokcu sparta counter dribbelen espn fronten speelhelft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda