Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'We moeten geconcentreerd blijven'

2 april 2023 18:54

Feyenoord won de stadsderby zondagmiddag met 1-3 bij Sparta. Na een 1-1 ruststand werd het uiteindelijk 1-3 voor de mannen van Arne Slot. Mats Wieffer speelde opnieuw de hele wedstrijd en verscheen na de wedstrijd voor de camera's van ESPN.

"Als team speelden we goed, maar hadden zij de grotere kansen. Timon pakt die ballen heel goed en dat is voor ons als team heel lekker. In de tweede helft krijgen we veel kansen en hadden we hem misschien wat eerder moeten maken. We raken niet in paniek, we weten dat we gewoon moeten doordrukken en dat hij dan gaat vallen. Ik dacht aan het publiek te horen dat Ajax gelijk had gespeeld, maar ik wist het niet zeker. Als we op deze manier doorspelen, hebben we een hele grote kans om kampioen te worden. Maar vandaag ging het ook niet heel makkelijk, dus we moeten echt geconcentreerd blijven. Tot nu toe ziet het er gewoon heel goed uit."




Discussieer mee op de forums


Tags

geconcentreerd mats wieffer arne doordrukken doorspelen espn paniek slot sparta stadsderby timon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda