Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: 'Ik ben niet bang om Mats Wieffer op te stellen'

20 maart 2023 19:39
Foto: Pro Shots

Ronald Koeman: "Ik ben niet bang om Mats Wieffer op te stellen"; image source: Pro Shots

Ronald Koeman is niet bang om Mats Wieffer vrijdagavond tegen Frankrijk direct te laten debuteren in het Nederlands elftal. Dat gaf de bondscoach aan op de persconferentie van maandag toen bekend was dat Frenkie de Jong vanwege een blessure niet inzetbaar is. "Ik heb geselecteerd op basis van dat ik denk dat hij op dit niveau goed kan spelen", aldus Koeman. "Nu Frenkie wegvalt zal er iemand anders spelen. Ik ben er alleen nog niet over uit."

Ook Lutsharel Geertruida lijkt te mogen hopen op een debuut tegen Frankrijk. De verdediger van Feyenoord is naast Denzel Dumfries de enige pure rechtsback in de selectie, maar Dumfries ontbreekt vrijdag vanwege een schorsing.




Discussieer mee op de forums


Tags

koeman mats wieffer dumfries frankrijk geertruida jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden (gewijzigd)
Was al tamelijk onder de indruk van hem tijdens zijn Excelsiorperiode.Balvast,technisch erg goed en fysiek ijzersterk.Complete voetballer,en goede opbouw qua clubs.Koeman..goed gezien!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda