Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Amsterdammers zijn over het algemeen best bijdehand'

18 maart 2023 02:16

Op de persconferentie van vrijdag gaf Arne Slot aan zich niet gestoord te hebben aan de uitspraken die John Heitinga afgelopen week deed over Feyenoord. "Of het arrogant is of zelfvertrouwen of een stukje humor... Over het algemeen kan ik humor wel waarderen", aldus Slot. "Hij had ook een leuke opmerking dat hij alleen de extra tijd zou gaan kijken. Dat leidt bij veel mensen tot frustratie, maar ik vind het eigenlijk een leuk stukje humor. Over Amsterdammers kun je veel zeggen, maar over het algemeen zijn ze best bijdehand."

Slot gelooft ook niet dat de uitspraken die gedaan zijn invloed gaan hebben op de wedstrijd. "Bij ons zijn er meerdere spelers die een wedstrijd wel kunnen beinvloeden, net zoals dat bij Ajax ook is", zo gaf hij aan. "Niet of er voor die tijd een steekje, een dolletje of een opmerkinkje uitgedeeld wordt."

De trainer is het ook eens met de opmerking dat Feyenoord weinig spelers heeft met ervaring met het winnen van een titel. "De enige manier om die ervaring op te doen is door een titel te winnen", zei hij daarover. "Die ervaring doe je niet alleen op door de titel winnen, maar ook door gedurende het seizoen veel moeilijke en lastige wedstrijden te spelen. Dit is niet onze eerste en dat zal ook niet de laatste zijn. Ongeacht het resultaat komen er nog acht belangrijke wedstrijden in de competitie, terwijl we Twente, AZ en PSV al hebben gehad. Tegen Ajax hebben we al een keer gespeeld en ook tegen Lazio en Shakhtar. Door die ervaring wordt je steeds beter en we hopen dat dat voldoende zal zijn voor een unieke prestatie."
Tags

slot arne humor titel arrogant beinvloeden dolletje heitinga lazio opmerkinkje shakhtar steekje twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.974 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane amerika arne eredivisie geertruida gimenez groningen hamstra hancko hartman heitinga huntelaar kloese kokcu latijns liverpool lopez mega middenveldert nederland overmars sjonnie slot socrates szymanski vakkiek vissers ward wieffer willykment