Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord kan zondag in Klassieker een enorme slag slaan

18 maart 2023 02:05

Voor Feyenoord staat er zondag weer een absolute kraker op het programma als de Klassieker op het programma staat. De koppositie in de Eredivisie staat op het spel aangezien bij een nederlaag Feyenoord op doelsaldo naar de tweede plek zal zakken. Indien de ploeg van Arne Slot in Amsterdam echter weet te winnen, slaat het een enorme slag in de strijd om de landstitel en stijgt de voorsprong naar zes punten.

Feyenoord speelt zondag voor de 67ste keer voor de Eredivisie tegen Ajax in Amsterdam. Tot nu toe wist het 11 keer te winnen, werd er 16 keer gelijk gespeeld en werd 39 keer verloren. De grootste overwinning is 1-3 en dat lukte vier keer.

Beide selecties kennen meerdere spelers met een verleden bij een andere club. Quinten Timber, Oussama Idrissi en Javairo Dilrosun speelden in de jeugdopleiding van Ajax, terwijl Jurriën Timber in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde. Steven Berghuis maakte vorig seizoen de pikante overstap van Feyenoord naar Ajax.




Discussieer mee op de forums


Tags

klassieker eredivisie timber arne berghuis dilrosun idrissi javairo kraker landstitel oussama slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda