Transparent
Inloggen
Sluiten

'Burgemeester van Rome wil verbod op supporters van Feyenoord'

18 maart 2023 01:42 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"Burgemeester van Rome wil verbod op supporters van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Als het aan de burgemeester van Rome ligt zijn er volgende maand geen supporters van Feyenoord welkom als de ploeg van Arne Slot het opneemt tegen AS Roma. Dat geeft hij aan tegenover de Corriere dello Sport. "Ik heb de minister van Binnelandse Zaken gevraagd om een verbod in te stellen en zich zeer hard op te stellen", aldus Roberto Gualtieri. "We moeten de stad Rome en het land beschermen, omdat we al zeer ernstig geweld hebben meegemaakt."

Feyenoord speelde eerder dit seizoen in Rome al tegen Lazio. Vanwege een straf van de UEFA waren er bij dat duel ook geen uitsupporters welkom.

Meer op Corriere dello Sport




Tags

rome arne binnelandse corriere dello geweld gualtieri lazio minister roma slot uefa uitsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat ik er van vind kan ze geen ongelijk geven ,we hebben in Europa nou eenmaal een slechte naam als club ,door een zooitje randdebielen word dat dus verpest..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg