Transparent
Inloggen
Sluiten

Oussama Idrissi: 'Alle respect voor Het Legioen en Shakhtar Donetsk'

16 maart 2023 22:19

Met twee prachtige doelpunten had Oussama Idrissi een groot aandeel in de overwinning van Feyenoord op Shakhtar Donetsk. De vleugelflitser deed na de wedstrijd zijn verslag bij ESPN.

Idrissi begon met het aanwijzen van zijn mooiste van de avond: "De tweede vond ik mooier. Je wilt gewoon scoren, dat is het belangrijkste, maar als hij hoog richting de kruising gaat, is dat wel mooier."

Om vervolgens verder te gaan over de wedstrijd: "We moeten natuurlijk niet vergeten in welke situatie Shakhtar zit. Er zijn daar veel jongens vertrokken gezien de omstandigheden. Er staan nu jongens op het veld waarvan familieleden zijn overleden in de strijd. Dat zijn absoluut andere omstandigheden. Alle respect naar Het Legioen, dat applaus gaf aan de spelers en supporters van de Oekraïners. Dat God met hun mag zijn in deze omstandigheden."

Idrissi ging verder over het restant van het seizoen: "Dit zijn maar 90 minuten, dus dat zegt niet zo veel over het seizoen. We zijn wel op drie fronten actief, dus dat zegt dat we op de goede weg zijn. Dat is de ambitie die we hebben. Zondag een belangrijke pot om bovenin mee te blijven doen. Nu gaan we herstellen om er zondag weer te staan. Uiteindelijk is dat ook weer een wedstrijd op zich, ongeacht wat het resultaat van vandaag was geweest. Statistieken zeggen niet altijd wat, en we hebben bewezen om meerdere wedstrijden in één week te kunnen wedstrijd. Die kwaliteiten hebben we fysiek en mentaal gezien."




Discussieer mee op de forums


Tags

idrissi shakhtar donetsk legioen oussama aanwijzen applaus espn familieleden fronten kruising oekrainers verslag vleugelflitser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda