Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Ik leef momenteel in een droom'

16 maart 2023 22:06

Dankzij zijn openingstreffer kreeg Feyenoord donderdagavond de start die het zo wenste. Santiago Gimenez schoot de 1-0 al na 9 minuten op het bord en dat bleek de opmaat voor een fantastische avond te zijn. De spits was ook na de wedstrijd bij ESPN te bewonderen.

"Zij hebben een goed team, maar vandaag hebben we laten zien dat we klaar zijn voor deze competitie. De eerste goal is altijd belangrijk, want dan krijgt het team meer vertrouwen en motivatie. De vorige wedstrijd begonnen we sloom, en nu hadden we een stuk meer agressiviteit. Dit is pas het begin, want we kunnen voor de titel meedoen."

Gimenez werd door Van Dongen verteld dat hij de populairste aanvaller is in Mexico. Gimenez: "Er zijn veel goede aanvallers in Mexico. Dat helpt het nationale team, wat ons blij maakt. Voor mijn ontwikkeling is dit geweldig. Ik leef in een droom momenteel. Ik voel me thuis en dat is heel comfortabel voor me. De fans zijn geweldig vanaf dag één. Ik krijg zo veel liefde van ze, gelukkig kan ik ze goals teruggeven."

Heel kort blikte de spits vooruit op aanstaande zondag: "Ik denk dat dit een goede motivatie is richting zondag. De wedstrijd begint op 0-0, maar we zijn super gemotiveerd."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez leef santiago mexico motivatie agressiviteit bord dongen espn liefde opmaat populairste sloom teruggeven titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda