Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord aast op plek in kwartfinale van Europa League

14 maart 2023 19:40

Voor Feyenoord wacht donderdag weer een cruciale wedstrijd als de return tegen Shakhtar Donetsk op het programma staat. Na het gelijke spel van vorige week zal degene die donderdag in De Kuip weet te winnen naar de kwartfinale van de Europa League gaan.

Feyenoord speelde vijf maal eerder een wedstrijd in De Kuip tegen een club uit Oekraïne. Met twee zeges, een gelijkspel en twee nederlagen zijn de resultaten zeer wisselend. Shakhtar Donetsk was in het seizoen 2017/2018 al eens de tegenstander en wist toen met 1-2 te winnen.

Afgelopen weekend veroverde Shakhtar Donetsk de koppositie in de Oekraïnse competitie. Zelf won het op bezoek bij Kryvbas Kryvy Rih, terwijl koploper Dnipro-1 verloor van Dynamo Kiev. Shakhtar is daardoor nu de nieuwe lijstaanvoerder.




Tags

shakhtar donetsk kuip dnipro dynamo kiev kryvbas kryvy lijstaanvoerder oekraine oekrainse rih

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda