Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'We halen altijd resultaat en dat is een kwaliteit'

13 maart 2023 14:09

Mats Wieffer speelde zondagavond een van zijn mindere wedstrijden dit seizoen. Tegen FC Volendam werden de nodige kansen weggegeven en mocht Feyenoord blij zijn met de drie punten. Wieffer gaf na de wedstrijd bij ESPN een verklaring voor alles wat was gebeurd.

"Zij speelden 5-4-1 en als je dan na 10 minuten achter komt, is dat precies wat zij willen. We speelden zeker de eerste helft te gehaast. Als we wat rustiger blijven, speel je ze kapot. In de tweede helft ging dat een stukje beter en scoor je natuurlijk snel de 1-1, dat helpt natuurlijk mee. Uiteindelijk win je hem dan met 2-1."

Vervolgens ging Wieffer in over de veranderingen in de tweede helft: "Er kwamen nieuwe spelers in, en we gingen iets aanvallender spelen met wat meer optimisme. Tegen zulke inzakkende tegenstanders is dat goed, denk ik. Mooi dat we uiteindelijk hebben gewonnen. Ik maakte nog wel een fout, want vandaag was verreweg mijn slechtste wedstrijd. Ik was er blij mee dat die kans van Veerman er niet in ging. Ze kwamen er vaak uit via de counter, maar we hebben hem over de streep getrokken en daar is alles wel mee gezegd. We halen altijd resultaat, of we nu goed of slecht spelen. Dat is wel een kwaliteit."
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats counter espn gehaast inzakkende optimisme scoor veerman verreweg volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico brighton context dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko hendriks ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo nederland newcastle priske psg rodriguez slot trauner wieffer willykment yoda