Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Ik kan bijna elke week een cassettebandje afspelen'

13 maart 2023 11:32

Opnieuw heeft Feyenoord zich teruggeknokt van een achterstand. Tegen FC Volendam werd de 0-1 omgebogen naar een 2-1 overwinning, maar zeker in de eerste helft was het spel niet goed. Aanvoerder Orkun Kökcü gaf bij ESPN aan dat hij er wel klaar mee is om steeds op achterstand te komen.

"Ik denk dat we aanvallend weer genoeg balbezit hadden, maar dit keer waren we verdedigend niet scherp. Daaruit kwamen ook de meeste kansen voor hun, allemaal uit counters. Dat was iets wat in de eerste helft niet goed ging. In de tweede helft hebben we het beter neergezet. Ik kan elke week alleen wel hetzelfde cassettebandje opzetten, want ik ben er aardig klaar mee om elke keer achter te komen."

Kökcü sloot af over de mentaliteit en blikte vooruit op komende week: "Ik denk dat we genoeg performance hebben geleverd op fysiek vlak, dat is bij ons geen probleem. Misschien was het een beetje gemakzucht, maar uiteindelijk mag ik het weer zeggen: drie punten. Nu kijk ik vooral uit naar donderdag, tegen Shakhtar. Aanstaande zondag ben ik wel aanvoerder, maar hoe ik dat in ga vullen (One-Love band, red.), zien jullie dan."
Tags

kokcu cassettebandje afspelen counters espn gemakzucht love omgebogen performance shakhtar teruggeknokt volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico brighton context dordrecht exitclausule geertruida girona hancko hendriks ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid marktwaarde milan minteh montevideo nederland newcastle priske psg rodriguez slot trauner wieffer willykment yoda