Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘We hebben complete dominantie laten zien’

9 maart 2023 23:30

De gehele wedstrijd leek het wachten op de 0-1 voor Feyenoord, maar plots scoorde Shakhtar Donetsk de 1-0. Daarmee leek Feyenoord een verrassende nederlaag te gaan lijden, maar vlak voor tijd kwam het toch nog langszij. De lezing van Arne Slot na afloop was duidelijk.

“Ik vind dat we onszelf tekort hebben gedaan. We waren te veel tevreden met het feit dat we beter waren en we hebben te weinig doorgedrukt. We hebben denk ik vrij veel kansen gehad en als zij de bal drie keer op onze helft hebben gehad, is het veel. Dat ze daar dan toch uit scoren, is zuur. Het was een uitermate gelukkige goal, maar Mats had ook meer contact kunnen maken. Het heeft een flinke impact op de wedstrijd gehad. Ik weet niet of deze goal voorkomen had kunnen worden door een man bij de tweede paal te zetten. De uitdaging voor ons is om de bal als eerst te raken bij een corner voor de tegenpartij. Verder hebben we wel gewoon complete dominantie laten zien in een Europese achtste finale. Uitermate teleurstellend dat dat slechts een 1-1 oplevert.”
Tags

arne dominantie slot donetsk doorgedrukt langszij lezing mats oplevert shakhtar tegenpartij zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.960 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arena arne blootleggen brief ctwcamp ctwcon ctwgr ctwterm dilrosun gimenez hartman heitinga idrissi kuijt kuip lopez mega middenveldert overklast paixao pedersen sjonnie slot socrates szymanski trauner vloek zwaktes