Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: ‘We hadden gewoon moeten winnen vandaag’

9 maart 2023 23:17

Middenvelder Mats Wieffer speelde donderdagavond een prima wedstrijd. Desondanks bleef Feyenoord steken op een teleurstellend gelijkspel, wat voor de nodige teleurstelling zorgde bij Wieffer. Hij kwam na afloop aan het woord bij ESPN.

“Ik denk dat we de hele wedstrijd goed speelden en veel de bal hadden. Als je hem dan zo tegen krijgt via zijn rug, dat mag ons nooit overkomen. Dat zijn afspraken die niet goed gingen. We hebben helaas wel vaker zulke goals tegen gehad en daar was de trainer ook wel boos over. Gelukkig maakt Eze nog de 1-1, maar ik denk dat we meer hadden verdiend vandaag. Er is nog alles om voor te spelen.”

Wieffer blikte ook nog even vooruit op de return: “We hadden veel de bal, dus dan kom je er wat makkelijker in. Ik hou wel wat meer van het koude weer, en dat was het hier wel. Als team hadden we alleen gewoon moeten winnen vandaag. We speelden goed, waardoor het misschien leek dat zij niet zo goed waren. Volgende week komen er een stuk of 4 weer terug bij hun en dat zal dus een andere wedstrijd worden. Als we volgende week onze kansen gaan afmaken, hebben we een goede kans om door te gaan.”
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats espn eze koude

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.160 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico babalola carranza dutch enz figuren gakpo geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates stengs wehave wieffer willykment