Transparent
Inloggen
Sluiten

Oussama Idrissi: 'Deze overwinning is uiteindelijk heel zoet'

5 maart 2023 00:27

Met een indraaiende voorzet die bij de tweede paal binnenvloog, bezorgde Oussama Idrissi zijn ploeg zaterdagavond de overwinning op FC Groningen. Bij ESPN vertelde de matchwinner wat hij van de wedstrijd vond, en hoe zijn doelpunt tot stand kwam.

"Een aanvaller die zijn gevoel volgt, gaat soms wel eens tegen het verstand van de kijker in. Volgens mij heb ik ook wel een aantal acties buitenom gemaakt, of meegegeven aan de back die er overheen kwam. Ik hoor al vanaf de Onder 15 dat je bij een indraaiende voorzet op de tweede paal moet mikken, zodat hij erin vliegt als hij niet wordt aangeraakt. Eens in de twee à drie jaar vliegt hij er dan op die manier in."

Vervolgend ging Idrissi verder over het tijdrekken van FC Groningen en de energie van Feyenoord: "Ik had vanaf seconde één het gevoel dat we gingen winnen. Het was lastig, want FC Groningen wilde in de catacomben al tijdrekken. Ook speelde de vermoeidheid van de afgelopen week wel mee, maar daar zijn we voor getraind. Het zou gek zijn om te roepen dat we nu niet vermoeid zijn. Iedereen heeft alleen genoeg energie. Deze overwinning doet pijn en kost kracht, maar uiteindelijk heel zoet."
Discussieer mee op de forums


Tags

idrissi groningen oussama zoet indraaiende aangeraakt bezorgde binnenvloog buitenom espn matchwinner mikken vervolgend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment