Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: ‘Die ga ik nog wel een paar keer terugkijken’

26 februari 2023 17:47

Met een geweldig schot van afstand bracht Mats Wieffer zijn ploeg zondagmiddag op een 0-2 voorsprong. Toen hij na de wedstrijd bij Hélène Hendriks verscheen, was dat ook meteen het eerste waar naar werd gevraagd.

“Ik heb één keer vaker gescoord, maar niet in de competitie. Hij kwam aanrollen en ik ging er gewoon vol voor. Je moet er natuurlijk een beetje geluk mee hebben, maar ik raakte hem erg goed. Die ga ik nog wel een paar keer terugkijken.”

Over de wedstrijd zei Wieffer het volgende: “Ik vond dat we wel goed hebben gespeeld, maar de openingsfases waren wat minder. Dan zijn we vaak wat slordig en kunnen zij ook tot scoren komen. Ik denk dat ze verder niet veel te vertellen hadden, wat het uiteindelijk een verdiende overwinning maakt. Toch moeten we zorgen dat we onze concentratie erin houden. Het gebeurt vaker en dat mag ons niet gebeuren. We hebben het eigenlijk helemaal niet over het kampioenschap, maar we komen wel steeds dichterbij. Het is goed om nuchter te blijven en om het wedstrijd per wedstrijd te bekijken.”
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats aanrollen concentratie dichterbij helene hendriks nuchter openingsfases

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arena arne blootleggen ctwcamp ctwcon ctwgr ctwterm dac danilo dilrosun gimenez hartman heitinga idrissi kuijt kuip lopez mega overklast paixao pedersen sjonnie slot socrates szymanski trauner vloek zwaktes