Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Dit was een echte test voor ons’

26 februari 2023 14:15

Feyenoord wist zondagmiddag met 2-4 te winnen in Sittard. Na een goede eerste helft was het verschil met drie doelpunten al gemaakt. Toch was het af en toe bibberen, omdat Fortuna vrij gemakkelijk aan de doelpunten kwam. Na afloop verscheen Orkun Kökcü voor de camera bij ESPN.

“Ik heb twee weken niet gespeeld, dus ik was blij dat ik vandaag weer mocht spelen. De trainer heeft erop gehamerd dat we niet moesten denken aan de moeilijke wedstrijden die we hebben gehad. Dit was een echte test voor ons en daar hebben we onszelf voor opgepept. In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht.”

Mario Been vroeg naar de samenwerking tussen Orkun Kökcü en Mats Wieffer: “Het voelt heel goed om met Mats te spelen. Voetballend kan hij heel goed meedraaien, dat zag je al toen hij bij ons binnenkwam. Met hem zijn we veelzijdiger op het middenveld. We hebben wat mazzel gehad met de doelpunten, maar dat dwing je ook af. Mij hoor je niet klagen.”
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu mats bibberen dwing espn fortuna gehamerd klagen lucht mazzel opgepept veelzijdiger vuiltje wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.207 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.