Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We staan er heel goed voor'

19 februari 2023 00:48

In gesprek met ESPN kreeg Arne Slot de vraag of de late treffer het geluk van de eventuele kampioen was. "Het was deels geluk, omdat de bal van richting werd veranderd. Maar we waren wel al in de buurt van hun zestien en dat was geen toeval", aldus Slot. "In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen. Dan hebben we geluk met die van richting veranderde bal, maar we hebben keihard gewerkt en dat geluk een beetje afgedwongen."

Slot erkende wel dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde. "Dit was misschien onze minste in de topwedstrijden", zo gaf hij aan. "Het is ook niet makkelijk om goed te spelen, want de tegenstander speelde heel veel de lange bal en zelf waren wij ook niet goed aan de bal. Het was een heel matige wedstrijd waarin enerzijds de gelukkigste ploeg wint, maar anderzijds ook de ploeg die het meeste wilde winnen."

De trainer werd ook gevraagd naar de kampioenskansen van Feyenoord. "We winnen heel lastig de wedstrijden, dus het zal niet makkelijk gaan", zei hij daarover. "Maar we staan er wel heel goed voor. Dat kan ik niet ontkennen."
Tags

slot arne afgedwongen enerzijds erkende espn gelukkigste kampioenskansen ontkennen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 26.019 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afstanden bosz castore danall frankrijk geertruida gerbrands gimenez interlandvoetbal jhonny knvb koeman kruzen middenveldert nederland oranje pusic slot taylor tenue trauner twente uittenue vakkiek verdeling voorkeursbehandeling willykment yoda zerrouki