Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We staan er heel goed voor'

19 februari 2023 00:48

In gesprek met ESPN kreeg Arne Slot de vraag of de late treffer het geluk van de eventuele kampioen was. "Het was deels geluk, omdat de bal van richting werd veranderd. Maar we waren wel al in de buurt van hun zestien en dat was geen toeval", aldus Slot. "In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen. Dan hebben we geluk met die van richting veranderde bal, maar we hebben keihard gewerkt en dat geluk een beetje afgedwongen."

Slot erkende wel dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde. "Dit was misschien onze minste in de topwedstrijden", zo gaf hij aan. "Het is ook niet makkelijk om goed te spelen, want de tegenstander speelde heel veel de lange bal en zelf waren wij ook niet goed aan de bal. Het was een heel matige wedstrijd waarin enerzijds de gelukkigste ploeg wint, maar anderzijds ook de ploeg die het meeste wilde winnen."

De trainer werd ook gevraagd naar de kampioenskansen van Feyenoord. "We winnen heel lastig de wedstrijden, dus het zal niet makkelijk gaan", zei hij daarover. "Maar we staan er wel heel goed voor. Dat kan ik niet ontkennen."




Tags

slot arne afgedwongen enerzijds erkende espn gelukkigste kampioenskansen ontkennen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave