Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcus Pedersen: 'Ik heb geen woorden voor dit doelpunt'

19 februari 2023 00:41

Marcus Pedersen was in gesprek met ESPN erg blij met zijn doelpunt. "Ik wilde gewoon schieten. Hij werd een beetje van richting veranderd. Ik heb geen woorden voor dit doelpunt", aldus Pedersen. "Er zat wel wat geluk bij, maar voor mijn gevoel is de uitslag wel terecht. In beide helften waren wij beter dan AZ en kregen we meer kansen. Wij verdienden de drie punten."

De verdediger was het wel eens met de opmerking dat beide teams niet hun beste wedstrijd speelden. "Het was heel lastig, de nummer één tegen de nummer twee", zei hij daarover. "AZ is dit seizoen ook heel erg sterk, maar wij waren vandaag iets beter en verdienden de overwinning."

Feyenoord heeft na de winterstop tegen alle topclubs al gespeeld. "Het belangrijkste is dat we in iedere wedstrijd punten hebben gepakt", zo gaf hij aan. "Vandaag zijn het drie punten. Het waren allemaal heel belangrijke wedstrijden, dus goed dat we die punten hebben gepakt."
Discussieer mee op de forums


Tags

pedersen marcus espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico babalola carranza dutch enz figuren gakpo geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates stengs wehave wieffer willykment