Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Het was een hele rare wedstrijd’

9 februari 2023 00:00

Lang leek het er niet naar uit te zien dat Feyenoord de kwartfinale van de beker zou bereiken. Een 0-2 achterstand werd echter vlak voor tijd omgebogen en na een enerverende verlenging nam Feyenoord de penalty’s net wat beter. Aanvoerder Orkun Kökcü deed bij ESPN een verslag van de slopende wedstrijd.

Kökcü werd allereerst gevraagd naar de NEC-doelman, die veel reddingen wist te verrichten: “Branderhorst had heel veel ballen. Na de penaltyserie heb ik al tegen hem gezegd dat hij een fantastische wedstrijd heeft gekeept. We hebben heel veel schoten gehad, maar hij keepte geweldig. Ik weet eigenlijk ook niet wat ik verder moet zeggen, het was een hele rare wedstrijd.”

Desondanks deed de Feyenoorder een poging: “Ik heb niet het gevoel gehad dat zij vaak in onze zestien kwamen, maar elke keer dat ze er kwamen, was het raak. Dat moeten we echt zien te voorkomen. Met het oog op aankomende zondag gaat deze wedstrijd wel in je benen zitten. We hadden het eerder af moeten maken, eigenlijk al in de reguliere speeltijd. In de verlenging raakt de tank een beetje leeg en wil je dat het zo snel mogelijk afgelopen is.”
Tags

kokcu verlenging branderhorst enerverende espn omgebogen penaltyserie poging slopende tank verrichten verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alireza arne beelen buitenspelers flank geertruida gimenez gio hartman ivanusec kuip lazio middenveldert milambo minteh nieuwkoop paixao sauer slot stengs timber trauner ueda volendam wehave wieffer willykment yoda zeroukki zerrouki