Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord laat Arne Slot nu niet vertrekken'

8 februari 2023 15:33 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord laat Arne Slot nu niet vertrekken"; image source: Pro Shots

Onder meer The Telegraph meldt dat Arne Slot serieus in beeld is bij Leeds United om als manager aan de slag te gaan. De Engelse club ontsloeg afgelopen week Jesse Marsch en de degradatiekandidaat is nu op zoek naar een vervanger. Naast Slot zou ook Rayo Vallecano-manager Andoni Iraoli een belangrijke kandidaat zijn. Volgens The Times is ook de momenteel clubloze Argentijn Marcelo Gallardo een optie voor de drievoudig kampioen van Engeland.

Update 15:33: Voetbal International meldt dat Feyenoord niet lijkt te hoeven vrezen dat Arne Slot nu al gaat vertrekken. De club laat hem sowieso niet gaan en bij Leeds United is Andoni Iraola de droomkandidaat.

Wel is in het contract van Slot een clausule opgenomen dat hij voor een bepaald bedrag kan vertrekken indien een grotere club uit een grotere competitie zich meldt.

Meer op VI.nl




Tags

slot arne andoni leeds clubloze degradatiekandidaat engeland gallardo iraola iraoli jesse marcelo marsch ontsloeg rayo telegraph times vallecano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Voor 100 miljoen akkoord, is beter dan Anthony...
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom zou hij Feyenoord inruilen voor Leeds? Lijkt me niet een man die alleen denkt aan geld want dat zou het dan zijn bij Leeds. Club stelt niets voor in Engeland.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.031 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij kuijt malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda