Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Het is mooi om te zien dat de jongens vanaf de bank belangrijk konden zijn'

5 februari 2023 17:38

In gesprek met ESPN was Orkun Kökcü uiteindelijk tevreden dat Feyenoord nog gelijk had gespeeld. "Gezien het spelbeeld hadden we op z'n minst een gelijkspel eruit moeten halen", aldus Kökcü. "Dat hebben we uiteindelijk ook gedaan, maar het werd ons ook wel makkelijk gemaakt door die rode kaart."

Feyenoord moest diep gaan om tot een punt te komen. "In de eerste helft was het moeizaam. We hadden wel balbezit, maar het was moeilijk om er doorheen te spelen. Na die 0-1 creëerden we wel mogelijkheden, maar die benutten we niet", zo gaf hij aan. "Het is mooi om te zien dat de jongens vanaf de bank belangrijk konden zijn. Dat geeft aan dat wij een goed team zijn."

Kökcü werd vervolgens gevraagd naar zijn eigen fysiek. "Op de training had ik gisteren wat last van mijn bovenbeen. Dat voelde ik in de warming-up nog steeds", zei hij daarover. "In de wedstrijd voel je ook dat je niet vrijuit bent. Je probeert dat in de wedstrijd te verzetten, maar dat moet sneller. Die 0-1 kwam uit een fout van mij. Zij hebben twee goede counters gehad en hebben twee keer gescoord."
Tags

kokcu bovenbeen counters creeerden espn spelbeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 28.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bleeft box cruyff gimenez gio hancko ivanusec kasperk kkd kraaij kuijt lingr mazzel middenveldert milambo minteh riant schamen slot socrates stengs timber ueda vertoning weggeeft wehave wieffer willykment yoda zerrouki