Transparent
Inloggen
Sluiten

Wim Jansenplein op Varkenoord officieel onthuld

4 februari 2023 13:42 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Wim Jansenplein op Varkenoord officieel onthuld; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zaterdag op Varkenoord officieel het Wim Jansenplein onthuld. Dat meldt de club via de officiële kanalen. In aanwezigheid van de familie van de clubicoon, jeugdteams van zowel Feyenoord Academy als Sportclub Feyenoord en medewerkers van Varkenoord werd een doek van een betonnen muur gehaald. Hierna waren de letters 'Wim Jansenplein' te zien, die letterlijk in beton zijn gegoten.

Head of Operations van Feyenoord Raymond van Meenen geeft meer uitleg over het ontwerp. "Nadat de familie eerder al toestemming gaf om de naam van Wim Jansen aan ons plein te verbinden, hebben we met elkaar nagedacht over hoe we dit het beste tot uiting konden laten komen", aldus Van Meenen. "In overleg met de familie en de collega’s van Sportclub Feyenoord is uiteindelijk voor dit ontwerp gekozen. Een prachtig en duurzaam eerbetoon aan de man die zijn hart aan Varkenoord had verpand."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

varkenoord jansenplein meenen ontwerp sportclub aanwezigheid academy beton betonnen doek duurzaam eerbetoon gegoten jansen letters muur operations plein verpand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.025 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij kuijt malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda