Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'FC Twente laat Ramiz Zerrouki alleen bij extreem bod nog vertrekken'

31 januari 2023 11:20 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "FC Twente laat Ramiz Zerrouki alleen bij extreem bod nog vertrekken"; image source: Pro Shots

Feyenoord waagt toch weer een poging om Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. Dat weet Voetbal International te melden. Feyenoord is bereid om een vaste transfersom van 8 miljoen euro te betalen. Mocht het tot een akkoord komen, zou het transferrecord van de club worden gebroken. Onduidelijk is nog of FC Twente nu wel mee wil werken aan een transfer.

Update 31-01 11:20: Feyenoord zal de komst van Ramiz Zerrouki wederom uit het hoofd moeten zetten. 1908.nl meldt dat de middenvelder alleen nog bij een extreem bod van meer dan 10 miljoen euro mag vertrekken bij FC Twente.




Discussieer mee op de forums


Tags

twente ramiz zerrouki poging transferrecord waagt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zo dom. Wieffer doet het goed en je hebt Timber terug en in de zomer voor ca 3 op te halen. Is met het oog op vertrek kokcu en sebas dan masr dan zijn andere spelers.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is wel lekker om hem er 'alvast' bij te halen als Kökçü en Szymański beiden vertrekken komende zomer. Dan heb je de basis van het middenveld komend seizoen alweer rond denk ik (Zeroukki - Wieffer - Timber)

Ik denk dat ze bij Twente komende zomer geen genoegen gaan nemen met 3M. Het blijft koffiedik kijken voor hoeveel Zeroukki wél zou kunnen vertrekken na het seizoen, en of er dan niet meer kapers op de kust zijn.

Zolang Feyenoord geen onverantwoorde risico's hoeft te nemen om hem nú voor dit bedrag aan te trekken, zie ik daar wel de voordelen van.

Wieffer gaat nog speeltijd genoeg krijgen dit seizoen, net als de andere middenvelders. We moeten de finale van de Europa League nog halen, de titel naar Rotterdam halen en de beker winnen. Daar heb je alle spelers hard voor nodig.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hahaha dan kies ik voor de titel die ca 40 a 60 miljoen oplevert (excl nog hogere transfersommen) dan is die 8 mln achteraf wisselgeld. Alhoewel heb al reisje geboekt Budapest eind mei.... Als Kokcu voor minimaal 20 gaat is het ook goed geweest. Szyma overtuigt nog niet helemaal maar ik zou hem toch liever halen dan Zerrouki als je 1x het geld kan uitgeven.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nooit begrepen waarom de club zovele inspanningen heeft gedaan inzake deze transfer.Met Wieffer heb je de plek al ruimschoots,en beter ingevuld.Als Zerrouki zo goed zo zijn,had hij al lang verkast zijn geweest uit Enschede.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.037 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda