Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: '1-1 is denk ik wel een terechte uitslag'

29 januari 2023 15:01

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan dat Feyenoord een lastige wedstrijd kende tegen FC Twente. "Beide ploegen wilden elkaar hoog onder druk zetten, dus voetballend zag het er niet altijd goed uit", aldus Kökcü. "We kwamen 0-1 voor en dan was het in de tweede helft tegenhouden. We creëren zelf ook nog een grote kans. Het is jammer dat we die tweede niet konden maken, maar 1-1 is denk ik wel een terechte uitslag."

De aanvoerder werd gevraagd of Feyenoord een penalty had moeten krijgen. "Je zag overduidelijk dat hij de bal met de hand raakte. De scheids zei dat hij in zijn rug werd geduwd", zo gaf hij aan. "De scheids gaf het in de wedstrijd soms als er heel licht werd geduwd, terwijl als er vol in de rug werd geduwd deed hij niets. Ik begrijp niet waar zijn lijn ligt."




Tags

kokcu geduwd scheids espn tegenhouden twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda