Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘Slechtst mogelijke uitvoering van 11 tegen 10 gezien’

26 januari 2023 00:19

Trainer Arne Slot was na afloop van de 2-0 overwinning op NEC allerminst tevreden over het optreden van zijn ploeg. Bij ESPN trok hij de vergelijking met de wedstrijd van afgelopen zondag tegen ajax en daarbij kon Slot een aantal conclusies trekken:

“Zondag was ik vele malen tevredener over de uitvoering dan vandaag. Ik vond ons druk zetten vele malen minder dan toen en misschien heb ik wel de slechtst mogelijke uitvoering van 11 tegen 10 ooit gezien. Maar het heeft wel drie punten opgeleverd. De 1-0 was wel bijzonder fijn, zeker omdat we Javairo met dat doel hadden opgesteld. Hij kan uit de 1-op-1 toch wat extra’s creëren. We hebben verder ook niet veel weggegeven voor rust, maar ik vond ons energieniveau minder dan zondag.”

Vervolgens ging de oefenmeester verder over de rol van Gimenez en het spel van Feyenoord: “Santiago was betrokken bij de 2-0. Dat heeft hij prima gedaan, maar overall was het niet onze beste wedstrijd. We moeten meer kansen gaan uitspelen en dominanter worden in ons voetbal. Dat was vandaag beide niet voldoende, maar wel genoeg om van NEC te winnen. Ik vond het wel nodig om voor rust al een extra impuls te brengen. Ik had wat meer opkomende backs verwacht, maar dat bleek toch lastiger dan gedacht.”

Slot ging ook nog kort in op het affiche van aanstaand weekend: “De sfeer was afgelopen zondag geweldig in De Kuip en ik verwacht ook een dergelijke sfeer in Enschede aanstaande zondag. Het is een wedstrijd om naar uit te kijken.”




Tags

slot uitvoering arne malen aanstaand affiche allerminst dominanter energieniveau enschede espn gimenez javairo kuip oefenmeester opkomende overall santiago tevredener

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda