Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Ik was geïrriteerd over mijn eigen spel’

26 januari 2023 00:10

Bij de camera’s van ESPN gaf Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü aan dat hij niet tevreden was over zijn eigen spel. De middenvelder was vooral voor rust niet in goede doen, maar desondanks was zijn Feyenoord de dominante partij. Een korte samenvatting van zijn avond:

“De tweede helft was gewoon een kwestie van uitspelen, zeker met het oog op zondag. In de eerste helft was ik wel geïrriteerd, want het liep niet. Ik heb betere avonden gehad. Met het resultaat was alleen niets mis, maar ik zat er zelf niet lekker in. We hebben als team wel gedomineerd, en dan helpt zo’n rode kaart wel. Ik had een paar momenten wel in mijn achterhoofd dat ik op scherp stond, zeker omdat ik vorig seizoen op deze manier De Klassieker miste. Bij een 2-0 voorsprong tegen 10 man ga je natuurlijk geen gekke dingen meer doen.”




Tags

kokcu achterhoofd espn gedomineerd gekke klassieker kwestie samenvatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki