Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: ‘Totaal geen last van Kuipvrees gehad’

26 januari 2023 00:07

Na zijn sterke optreden in De Klassieker regende het complimenten voor Quilindschy Hartman. Zo zei Wesley Sneijder dat kersvers bondscoach Ronald Koeman niet om de linksback van Feyenoord heen kan. Na de wedstrijd tegen NEC, die met 2-0 werd gewonnen, gaf Hartman bij ESPN commentaar op deze mooie woorden.

“Het zijn veel complimenten geweest, maar ik heb zelf niet heel veel gelezen. Je hoort alleen wel de positieve geluiden. Ik heb agressief gespeeld en daar waren mensen positief over. Het is leuk als een grote speler (Sneijder, red.) zoiets zegt. Oranje is natuurlijk een droom voor me, maar ik ben daar nu eerlijk gezegd niet mee bezig.”

“Ik ben vooral bezig met het voetbal. Het is niet heel anders dan in de jeugd, alleen je krijgt wat meer aandacht. Als je uit de jeugd komt, voel je al wat anders bij Feyenoord dan een speler van buitenaf, denk ik. De mensen hier zijn trots als er iemand uit de jeugd doorbreekt. Ik speel nu in een nieuw Feyenoord, wat een leuk team is met een goede sfeer, en zo hard mogelijk werkt voor de punten.”




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy kuipvrees buitenaf doorbreekt espn kersvers klassieker koeman oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda