Transparent
Inloggen
Sluiten

Neraysho Kasanwirjo: ‘Nu kan ik om de serieuze prijzen gaan spelen’

26 januari 2023 00:00

Woensdagavond maakte winteraanwinst Neraysho Kasanwirjo zijn debuut in Feyenoord 1. De van FC Groningen overgekomen multifunctionele verdediger speelde een prima wedstrijd, al viel er weinig meer te behalen tegen het uitgebluste NEC. Na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd deed Kasanwirjo zijn verhaal bij ESPN over de afgelopen dagen.

“De eerste dagen heb ik heel goed beleefd. Ik ben goed opgevangen en begeleid door de boys. Ik was erop voorbereid om vandaag te spelen. Dat was een lekker moment om in te vallen. Ik heb goed getraind afgelopen week en dan is het fijn dat je ook meteen speelgerechtigd bent en je debuut kunt maken. Nu kan ik om serieuze prijzen gaan spelen en dat is waar je voor leeft. Ik heb nog niet écht met de trainer gesproken over de positie waar ik me op moet gaan richten. Ik moet gaan wennen aan het spel en het tempo van deze ploeg, en ervoor zorgen dat ik een basisplaats kan krijgen. Het tempo is hier wel wat anders dan in Groningen en het is aan mij om daar in mee te gaan.”




Discussieer mee op de forums


Tags

kasanwirjo groningen begeleid espn uitgebluste winteraanwinst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer