Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Dit voelt eigenlijk hetzelfde als verliezen'

22 januari 2023 19:20

Justin Bijlow gaf in gesprek met ESPN aan dat hij een Feyenoord met heel veel energie had gezien. "In de eerste zestig minuten hadden we zeker de overhand. We hadden niet heel veel kansen, maar wel meer dan de tegenstander", aldus Bijlow. "Daarna kwam Ajax wat meer in het spel. Op het eind kregen we nog wel een grote kans. Jammer dat die er niet in ging."

Gevraagd werd aan de doelman of de berichten dat Feyenoord Ajax op acht punten kon zetten, zorgde voor extra druk of juist extra energie. "Het was niet alleen Ajax, maar ook de rest op afstand houden. Maar het heeft zeker voor energie gezorgd", zo gaf hij aan. "Als je ziet hoe wij zeker de eerste helft gespeeld hebben met zoveel energie en kracht samen met de supporters. Zij hebben ons op zo'n positieve manier gesteund. Jammer dat we de supporters geen drie punten konden geven."

Het gevoel in de kleedkamer was volgens Bijlow hetzelfde als na een nederlaag. "Zeker na het eerste uur en na die laatste kans. We hadden hier kunnen en misschien wel moeten winnen", zei hij daarover. "Het eerste uur was goed, daarna kwam Ajax wat beter in het spel. Maar we waren zeker niet blij, dat is logisch. We zijn niet blij met een punt. We gaan altijd vol voor de winst en dat is vandaag niet gelukt."
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.746 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne bijlow bosz danilo dilrosun eredivisie geertruida gimenez gokje hartman kokcu kuijt marktwaarde mijnans oranje pec sar slot sparta szymanski timber trauner twente vakkiek var wehave wieffer willykment