Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Klassieker met publiek geeft toch extra energie'

22 januari 2023 16:40

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan een dubbel gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen Ajax. "Wij kwamen tot de meeste kansen, maar dan valt toch laat in de tweede helft de 1-1. Dat is zuur", aldus Kökcü. "Het was de hele wedstrijd lastig voetballen omdat beide ploegen hoog druk zetten en overal koppeltjes vormden. In de eerste helft lukte dat beter, in de tweede helft raakte de energie op."

Gevraagd werd aan de middenvelder welke ploeg nu het meeste blij zal zijn met een punt. "Daar heb ik nog niet over nagedacht", zo gaf hij aan. "We houden Ajax nu op vijf punten, maar de andere ploegen komen er ook aan."

Voor Kökcü was het zijn eerste Klassieker in De Kuip met publiek. "Het geeft toch extra energie", zei hij daarover. "Als je eenmaal in het veld staat, merk je er weinig meer van. Morgen kan ik wellicht uitleggen hoe ik het heb ervaren, maar ik had liever de drie punten gehad."
Tags

kokcu klassieker espn koppeltjes kuip overgehouden zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aandurft buitenspelers flanken gio gokken hancko hartman ivanusec kasperk kraaij kuijt lingr maatstaven middenveldert milambo minteh overlap paixao sauer slot sobat socrates stengs tadic timber ueda wehave willykment yoda zerrouki