Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis te Kloese: 'We gaan deze transferperiode niemand meer verkopen'

17 januari 2023 09:44 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Dennis te Kloese: "We gaan deze transferperiode niemand meer verkopen"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Dennis te Kloese aan dat er deze transferwindow niemand meer bij Feyenoord zal vertrekken. Ook niet als Benfica zich zou melden voor Orkun Kökcü en het een recordverkoop voor de club zou kunnen betekenen. "Ik loop ook weleens tegen een club aan die ‘nee’ zegt tegen een mooi aanbod voor een speler", aldus Te Kloese, doelend op Ramiz Zerrouki en FC Twente.

De algemeen directeur gaat verder: "Ik vond het zelf bijzonder dat ze dat tegen ons bod konden zeggen, maar ik heb nu niet opeens een slechte relatie met FC Twente. Voor de speler vond ik en vind ik het wel jammer. Maar we blijven niet aan de deur kloppen in Enschede."

Wel wordt er gekeken naar versterkingen. "Maar dat is niet eenvoudig", zo geeft hij aan. "We zijn bij Feyenoord echt niet bang om de budgetten iets op te rekken. Om een beetje ondernemend dingen te doen. Maar er zitten grenzen aan.Het liefst hadden we de spelers al gehaald. Maar kies je voor een snelle oplossing, dan zit je soms nog lang aan een speler vast die eigenlijk niet helemaal aan de wensen voldoet. Halen om het halen, dat zal niet gebeuren."

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

kloese twente benfica budgetten enschede kies kokcu ondernemend ramiz recordverkoop rekken transferwindow zerrouki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Verstandige woorden. Blijf erbij dat ik Arnesen netjes nog tot deze winterstop af had laten bouwen (iedereeñ tevreden toch zonder echte nadelen). Die had wellicht met zijn netwerk iets kunnen betekenen. Nu heeft ie daar geen zin in en zal hij toch een kleine bittere nasmaak hebben en wellicht een gouden tip aan psv ipv aan ons doorgeven.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda