Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: ‘Duels winnen is het belangrijkste voor me’

15 januari 2023 19:07

Net als afgelopen donderdag, mocht Mats Wieffer ook vandaag weer in de basis beginnen tegen FC Groningen. De middenvelder speelde opnieuw een sterke wedstrijd en gaf na de wedstrijd zijn interview bij ESPN.

“Het ging vandaag wel weer gewoon lekker. We speelden als team goed en dat helpt voor jezelf ook wel. We hadden wat eerder de derde moeten maken, dan was het sneller gespeeld geweest. Op twee kansen na hebben we niets weggegeven.”

Wieffer ging ook nog in op zijn eigen spel, positie en samenwerking met Kökcü: “Ik ben meer van de restverdediging. We vullen elkaar goed aan denk ik. Als ik hard werk en duels win, dan komt het voetbal vanzelf wel. Ik weet dat ik het kan, dus ik ben blij dat het er de laatste weken uit komt. Ik moet gewoon zorgen dat ik goed speel en dan maakt het niet uit of er iemand bij komt. Ook tegen Ajax zal ik hetzelfde proberen als ik altijd doe en vooral de duels te winnen, daarvoor sta ik op 6.”
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats espn groningen kokcu weggegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aandeelhouder acardipane advocaat arne bodegom bosz bullaude danilo gimenez hartman herbenoeming idrissi kapitaal kuijt kuip leeds mand marciano middenveldert project schuurman slot stico utrecht vakkiek vvf walemark wellenreuther willykment yoda