Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Twente wil nog steeds hoofdprijs voor Ramiz Zerrouki'

5 januari 2023 19:26 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"FC Twente wil nog steeds hoofdprijs voor Ramiz Zerrouki"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat FC Twente nog altijd fors inzet bij een transfersom voor Ramiz Zerrouki. De Tukkers willen minimaal 7,5 miljoen euro ontvangen, terwijl de clubleiding van Feyenoord van mening is dat zijn waarde aanzienlijk lager ligt. Het AD omschrijft de poging om de middenvelder vast te leggen dan ook als een 'wanhoopspoging'.

Mocht Zerrouki inderdaad niet naar De Kuip komen, is Sivert Mannsverk nog altijd een alternatief. De 20-jarige Noorse middenvelder staat ook in de belangstelling van grote clubs uit Engeland en Feyenoord zal ook voor hem diep in de buidel moeten tasten.

Volgens het AD dreigt voor Feyenoord echter een zelfde scenario als eerder met Joey Veerman, Micky van de Ven en Wilfried Gnonto. Spelers waar Feyenoord interesse in had en ook een versterking zouden zijn, maar omdat de club te veel aarzelde niet meer beschikbaar waren.

Meer op AD.nl
Tags

zerrouki ramiz twente hoofdprijs aarzelde buidel engeland gnonto joey kuip mannsverk micky omschrijft poging sivert tasten veerman ven wanhoopspoging wilfried

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Stop hier nu svp mee je maakt je als club belachelijk om te gaan smeken bij een provincieclub om een speler te kunnen kopen, ook nog eens zonder voldoende geld.
Gewoon links laten liggen deze arrogante tukkers.
+1/-0

 
4 weken geleden
Feyenoord smeekt toch niet? Onderhandelen is een spel van vraag en aanbod; bieden en laten. Feyenoord bepaalt wat ze voor een speler wil betalen, en een verkopende club bepaalt wat ze voor een speler willen ontvangen. En beide partijen moeten dan tot elkaar komen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik ga er toch vanuit dat Feyenoord niet 2 keer voor schut wil staan, ze weten wat die kost, Twente gaat niet zakken en zien Feyenoord als concurrent, dus terecht dat ze niet zakken. Feyenoord moet het gewoon doen, ze hebben zo’n speler nodig. Als ze Zeefuik gratis halen kan Geertruida (tijdelijk ) naar het centrum en als Jahanbaks verkocht wordt valt de schade misschien mee.
Zerrouki is (als die echt zo goed blijkt) wel een speler met overwaarde!
+1/-0

 
4 weken geleden
Het systeem van vraag aanbod, bieden en afwijzen is mij volledig duidelijk echter komt dit echt over als een zielige vertoning.

Biedt wat je er voor over hebt, wordt het bod niet geaccepteerd ook goed doorschakelen naar een alternatief, hoe moeilijk kan je het je zelf maken pfffff.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arnesen buitenspelers connecties danall danilo decennia dilrosun eredivisie geertruida gimenez hancko hartman idrissi jeugdspeler kasanwirjo kokcu kuijt lopez middenveldert oranje paixao pedersen scoringskans slot trauner twente vakkiek var willykment