Transparent
Inloggen
Sluiten

Louis van Gaal: 'Andries Noppert is mijn eerste keeper'

21 november 2022 20:47
Foto: Pro Shots

Louis van Gaal: "Andries Noppert is mijn eerste keeper"; image source: Pro Shots

Justin Bijlow lijkt tijdens ook in de overige duels op het WK niet te hoeven rekenen op speeltijd. Na de overwinning tegen Senegal gaf bondscoach Louis van Gaal in gesprek met de NOS aan dat hij onder de lat geen wissels gaat aanbrengen. "Andries Noppert is mijn eerste keeper", aldus Van Gaal. "Hij heeft geen fout gemaakt. Dat is een goede keuze van mij geweest."




Discussieer mee op de forums


Tags

gaal andries noppert bijlow nos senegal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kwartfinale eruit door niet goed uitkomen Foppert, wedden?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Noppert man van de wedstrijd? What a joke!
Hij heeft één beetje aardige bal eruit gehouden wat ook zijn werk is en twee pisballetjes. Zo misselijk gehyped weer door de NOS maar dat is oud nieuws daar ze Feyenoord op alle manieren mogelijk laten struikelen. Daar leven zij immers voor en van (hou het geld in 020 en dus ook in Hilversum). Maar dat deze site daar in mee gaat vind ik heel heel erg triest en voor mij onbegrijpelijk. Deze omhoog gevallen keeper voor de kat zijn kut mee gaan lopen prijzen, daar nek je onze Bijlow mee.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Exact mijn gedachte net ook weer bij het Journaal man van de wedstrijd met beelden erbij pffff, idd 1 goede redding die Justin ook had gehad met topje van zijn vingers (foppert gewoon easy met de palm van zijn hand). De andere ballen allemaal recht op hem af had Vincent Bijlo zelfs gehad kom op zeg.
+3/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda